Cum machiezi tenul matur cu pleoape lăsate in 5 pași și cum atragi noi cliente, crescând astfel și sumele încasate.

Învață cei mai importanți pași in machiajul tenului matur cu pleoape lăsate
Marketing by

Distribuie Minicursul pe Facebook.

Ce primești concret dacă te abonezi?

Eu sunt : Suzana Petre

Sunt Makeup Artist de aproape 15 ani și Trainer de 10 ani în Craiova.

Încă de mică am crescut intru mediu înconjurată de arta, având artiști în familie, mai precis mama. Pot spune ca am fost influențată direct de tot ceea ce înseamnă percepția culorii și a felului în care putem face arta din orice.

Insa mai târziu în adolescenta am început sa cochetez cu industria Beauty. 

Deoarece fac parte dintr-o generație în care YouTube nu era împânzit de atâtea tutoriale și lecții, nu aveam nici unul din instrumentele de socializare de azi, am experimentat mult pe mine și pe prietene; asta pana am prins curaj, fiindcă mai apoi am început sa lucrez pe cliente.

Am urmat de-a lungul anilor multe  CURSURI și MASTERCLASSURI, cu traineri internaționali cunoscuți ca Alexeeva Victoria, Matilda inozemtsva, Olga Tomina, Natalia Nayda și multi alții ; care au contribuit la formarea mea profesionala și m-au șlefuit ca artist. Chiar și în prezent mă înscriu la cât mai multe MASTERCLASURI internaționale, dar pentru ca tehnologia ne permite, de aceasta data optez pentru ele on-line.

CURSURILE pe care le predau sunt structurate LOGIC și  pot mândri cu faptul ca după cursul meu, informația poate fi pusă în practic cu ușurință, obținând rezultate imediat.

Toată viața am făcut bani din hobby-urile mele și din ceea ce îmi place mie cu adevărat.

Chiar dacă am terminat 2 facultăți (Tehnica Dentară și Contabilitate), am ales sa fac ceea ce îmi place cel mai mult și sa duc totul la un alt nivel.

Fiind mereu în căutarea de instrumente perfecte, gândul mereu m-a dus în direcția de a creea ceva care sa ajute mult colegii din domeniu.

Astfel ca în anul 2016 am lansat propria linie de pensule: KIM de Suzana Petre, care era o linie PRO. 

Însă, trecând prin pandemie am realizat ca prioritățile multora dintre noi s-au schimbat oarecum;

Așa ca în anul 2022 am regândit toată colecția astfel încât sa fie accesibila tuturor buzunarelor, luând naștere astfel Noua Colecție care se numește SUBLIME brushes.

Aceasta este realizată din fibre HIGH-TECH de ultima generație care imita perfect firele naturale, iar designul este unul VIBRANT.

Cum machiezi tenul matur cu pleoape lăsate in 5 pași și cum atragi noi cliente, crescând astfel și sumele încasate.

Învață cei mai importanți pași in machiajul tenului matur cu pleoape lăsate
Marketing by

Distribuie Minicursul pe Facebook.