Despre noi

Echipa noastră minunată

Contam cu cei mai buni specialisti

Toate programările trebuie confirmate apoi prin apelat telefonic către specialist! Orele de programare pot fi și inafara celor de pe orar cu anunțarea specialistului înainte!

Suzana Petre

Makeup Artist & CEO

Giulia Dima

Makeup Artist

Fă-ți o programare acum prin aplicația MERO

Daca esti client nou iti recomandam sa ai o intilnire de 10 minute cu specialistul favorit

Suzana Petre

Suzana Petre

Makeup Artist

Suzana Petre , care este fondatoarea acestui atelier, a pus bazele echipei noastre. “Din dorința de a oferii servicii de înaltă calitate în lumea machiajului îmi mențin coechipierii mereu informați cu noile tendințe și produse, organizând mereu cursuri de specializare în cadrul atelierului”.

Încă de mică am crescut intru mediu înconjurată de arta, având artiști în familie, mai precis mama. Pot spune ca am fost influențată direct de tot ceea ce înseamnă percepția culorii și a felului în care putem face arta din orice.

Insa Mai tarziua în adolescenta am început sa cochetez cu industria Beauty. 

Deoarece fac parte dintr-o generație în care YouTube nu era împânzit de atâtea tutoriale și lecții, nu aveam nici unul din instrumentele de socializare de azi, am experimentat mult pe mine și pe prietene. 

Cea mai mare parte din cunostiinte pot spune ca le-am dobândit citind cărți în domeniu pe care le-am găsit pe site-uri din afara , cele mai multe fiind în limba engleză. Apoi cu multa practica ușor ușor am început sa aplic.

Au urmat și serie de cursuri și masterclasuri, cu traineri internaționali cunoscuți ca Alexeeva Victoria, Matilda inozemtsva, Olga Tomina, Natalia Nayda și multi alții ; care au contribuit la formarea mea profesionala și m-au șlefuit ca artist.

Am o experiență de peste 17 ani în domeniul Beauty și Bridal, iar ca și trainer activez de mai bine de 10 ani. 

Am avut multe colaborări și publicații în multe reviste Beauty din țară ca: makeup  dar și din afara, cea mai recenta colaborare fiind cu Elements magazine.

In anul 2016 am lansat propria colecție de pensule in colaborare cu fabrica de pensule KIM BRUSHES Israel : “Kim de Suzana Petre” , care a fost o linie Luxury cu materiale de înaltă calitate. 

Pana in prezent nu am încetat sa ma documentez și sa fiu atenta la dorințele pieței, informandu-ma intens in ideea de a lansa o noua colectie care sa fie accesibila și sa se plieze pe nevoile tuturor. 

Astfel ca in curând voi avea gata pentru lansare noua colectie de pensule, care va pot spune ca sunt absolut “DELICIOASE” .

Dacă ești tristă, adaugă mai mult ruj și atacă – Coco Chanel
Awards & Achievements

Evaluări:

Machiajul este cea mai frumoasa expresie a aparentei feminine. Suzana este pentru mine cea mai frumoasa descoperire din punct de vedere artistic. M-a ajutat de fiecare data sa arat impecabil si creativitatea ei a facut diferenta. Ii multumesc din inima ca imi este alaturi in cele mai importante momente!
Alexandra N.
Am avut-o pe Suzana ca makeup artist pentru o sedinta foto si sunt foarte incantata ca am cunoscut-o! Abia dupa ce au iesit fotografiile am realizat cat de important este un machiaj profesional. Machiajul arata fantastic atat in poze cat si in realitate si asta datorita creativitatii si experientei Suzanei. Iti multumesc ca m-ai facut sa arat frumos!
EMILIA P.
Am intalnit-o pe Suzana acum un an, cand cautam pe facebook un makeup artist pentru nunta mea. De indata ce am inceput sa discutam m-am simtit confortabil si i-am spus tot ce aveam in minte pentru machiajul de mireasa. A fost foarte clar ca stie sa asculte clientii dar m-a si sfatuit ce culori s-ar potrivi pentru ochii si pielea mea. Rezultatul a fost fantastic! Am fost admirata si complimentata de toata lumea, ca sa nu mai spun de cat de bine arat in fotografiile de la nunta ☺. Machiajul a rezistat foarte bine pana la primele ore ale diminetii. Suzana nu numai ca este un makeup artist talentat dar este si o persoana minunata, calma si prietenoasa!
SORINA V.
Iti multumesc pentru tot! Sa te avem ca makeup artist, atat pentru mine, ca nasa cat si pentru sora mea, a fost o experienta placuta. Am fost foarte incantata de machiaj, a fost exact asa cum imi doream, tenul nu arata incarcat la lumina zilei si era foarte natural. Suzana este cu adevarat o profesionista, foarte bine organizata, punctuala, a fost chiar foarte rabdatoare si intelegatoare cu intarzierile noastre. O recomand pe Suzana cu incredere pentru oricine vrea sa se simta minunat la o ocazie speciala!EMILIA F.
Shopping Cart