Suzana Petre

Numele meu este Suzana Petre sunt fondatoarea acestui atelier. Din dorința de a oferii servicii de înaltă calitate în lumea machiajului îmi mențin coechipierii mereu informați cu noile tendințe și produse, organizând mereu cursuri de specializare în cadrul atelierului.

Încă de mică am crescut intru mediu înconjurată de arta, având artiști în familie, mai precis mama. Pot spune ca am fost influențată direct de tot ceea ce înseamnă percepția culorii și a felului în care putem face arta din orice.

Insa mai tarziu în adolescenta am început sa cochetez cu industria Beauty. 

Deoarece fac parte dintr-o generație în care YouTube nu era împânzit de atâtea tutoriale și lecții, nu aveam nici unul din instrumentele de socializare de azi, am experimentat mult pe mine și pe prietene.

Cea mai mare parte din cunostiinte pot spune ca le-am dobândit citind cărți în domeniu pe care le-am găsit pe site-uri din afara , cele mai multe fiind în limba engleză. Apoi cu multa practica ușor ușor am început sa aplic.

Au urmat și serie de cursuri și masterclasuri, cu traineri internaționali cunoscuți ca Alexeeva Victoria, Matilda inozemtsva, Olga Tomina, Natalia Nayda și multi alții ; care au contribuit la formarea mea profesionala și m-au șlefuit ca artist.

Am o experiență de peste 15 ani în domeniul Beauty și Bridal, iar ca și trainer activez de mai bine de 10 ani. 

Am avut multe colaborări și publicații în multe reviste Beauty din țară ca: Makeup Magazine  dar și din afara, cea mai recenta colaborare fiind cu Elements magazine.

In anul 2016 am lansat propria colecție de pensule in colaborare cu fabrica de pensule KIM BRUSHES Israel : “Kim de Suzana Petre”, care a fost o linie Luxury cu materiale de înaltă calitate. 

Pana in prezent nu am încetat sa ma documentez și sa fiu atenta la dorințele pieței, informandu-ma intens in ideea de a lansa o noua colectie care sa fie accesibila și sa se plieze pe nevoile tuturor. 

Astfel ca de curând avem gata noua colectie de pensule: SUBLIME BRUSHES care va pot spune ca sunt absolut “DELICIOASE”.
Sunt realizate din fibre sintetice, imitate a firelor de par naturale. Fiind astfel VEGAN & CRUELTY FREE.

Shopping Cart