Modalitati de plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare COMANDA. L’ART SUBLIME ATELIER BOUTIQUE S.R.L. va emite catre CLIENT o factura pentru PRODUSELE si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Platile se fac numai in moneda nationala – leu/lei.

Platile se pot efectua in sistem ramburs sau cu cardul bancar.

1. Plata in sistem ramburs: Se face in numerar, integral, la livrarea PRODUSELOR. In cazul livrarii COMENZII printr-o firma de curierat, plata COMENZII se face dupa verificarea integritatii ambalajului exterior (cutiei) de catre CLIENT. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

2. Plata online cu cardul bancar – se face prin Banca Transilvania. Banca Transilvania este un procesator de plati online, gestionat de Libra Bank. Aceasta metoda de plata este destinata tuturor posesorilor de carduri emise sub sigla Visa, Mastercard sau Maestro din orice moneda.

Pentru efectuarea platii veti introduce numarul cardului dumneavoastra, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura dumneavoastra). Sunt acceptate si carduri emise in alte valute. Plata va avea loc in RON, in urma conversiei valutare la cursul Visa/Mastercard si cursul valutar al bancii emitente a cardului dumneavoastra.

In momentul anularii unei comenzi achitate online cu cardul bancar, se trimite automat email de anulare plata catre procesatorul platii, iar banii vor fi restituiti in contul dumneavoastra. De regula, acest proces dureaza aproximativ 3-5 zile lucratoare. Insa poate dura pana la 30 de zile conform conditiilor bancii emitente a cardului.

In cazul in care un client sustine ca nu i-a fost rambursata suma totala/partiala a comenzii nici dupa cele 30 de zile, Banca Transilvania poate furniza un cod RRN pe baza caruia clientul poate lua legatura cu banca emitenta a cardului si poate solicita rembursarea sumei.

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

L’ART SUBLIME ATELIER BOUTIQUE S.R.L. nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

In afara de cazul in care este agreat de SOCIETATE si CLIENT diferit, L’ART SUBLIME ATELIER BOUTIQUE S.R.L. se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate PRODUSELOR si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul CLIENTULUI.

L’ART SUBLIME ATELIER BOUTIQUE S.R.L. va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT. Livrarea PRODUSELOR va fi efectuata doar pe teritoriul Romaniei.

Proprietatea asupra PRODUSELOR si serviciilor va fi transferata CLIENTULUI doar in momentul incasarii contravalorii acestora.

Shopping Cart