Livrarea produselor

1. INFORMATII DESPRE LIVRARE

L’ART SUBLIME ATELIER BOUTIQUE S.R.L. va livra PRODUSELE in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE si anume: 2 zile lucratoare și până la 10 zile lucrătoare în perioade cu promotii cu impact puternic pentru PRODUSUL comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL datorita faptului ca PRODUSUL sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru PRODUSUL sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, L’ART SUBLIME ATELIER BOUTIQUE S.R.L. va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care L’ART SUBLIME ATELIER BOUTIQUE S.R.L. primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea PRODUSELOR, L’ART SUBLIME ATELIER BOUTIQUE S.R.L. poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare al comenzii.

PRODUSELE comercializate de L’ART SUBLIME ATELIER BOUTIQUE S.R.L. pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

2. EXPEDIEREA COMENZILOR

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri pana la ora 14:00 sunt expediate in aceeasi zi, cu exceptia sarbatorilor legale si a perioadelor de promotie de tip Black Friday.

Comenzile lansate dupa ora 14:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare.

In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 10 zile.

Procesarea comenzilor ce includ PRODUSE al caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

3. MODIFICARE SAU ANULARE COMANDA

In cazul in care CUMPARATORUL doreste sa modifice sau sa anuleze o COMANDA, acesta ne poate contacta prin email la adresa: contact@suzanapetre.ro sau telefonic, in intervalul orar 9.00 – 17.00, la numarul de telefon: +4 0735 732 638.

Telefonic se poate anula si o comanda al carei status este “EXPEDIATA” cu conditia ca aceasta sa NU fie inca preluata de catre firma de curierat. In situatia in care coletul a parasit sediul L’ART SUBLIME ATELIER BOUTIQUE S.R.L., CLIENTUL are doar posibilitatea de a returna/refuza comanda.

Comenzile anulate raman vizibile in istoric.

4. MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Transportul produselor comandate pe L’ART SUBLIME ATELIER BOUTIQUE S.R.L. se face prin companiile ce ofera servicii de Curierat rapid partenere precum SameDay și Fan Courier.

• Noul tarif standard de livrare este de 20 lei pentru comenzi prin Fan Courier si SameDay.
• Termenul de livrare este in general de maxim 2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei de curierat partenere si de maxim 10 zile pentru localitatile ce nu se afla in aria de acoperire. Acesti termeni pot fi depasiti in anumite cazuri precum perioade de promotii (Black Friday, Reduceri de Craciun, Campaniile de Paste etc.) sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, caderi masive de zapada etc.).
• Livrarea se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la dumneavoastra acasa).

Ca masura restrictiva pentru CLIENTII ce nu ridica PRODUSELE comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon +4 0735 732 638 sau pe email la contact@suzanapetre.ro.

Shopping Cart