Giulia Dima

Numele meu este Dima Giulia , am 21 de ani si sunt makeup artist.

Pasiunea mea pentru makeup am descoperit o inca de cand eram mica si prindeam fardurile mamei cu care ma “ machiam”,iar apoi dupa ce am crescut am inceput sa petrec ore in sir uitându ma la tutoriale pe youtube sau instagram.

La inceput imi petreceam timpul liber realizand diferite machiaje pt mine sau pt prietenele mele. Insa perioada in care am realizat ca machiajul este ceea ce imi doresc sa fac pe viitor a fost perioada liceului.

Deoarce nu aveam o pregatire profesională si numai o privisem pe prietena mea care activa deja in domeniu in timp ce isi machia clientele am luat decizia de a merge la primul meu curs.

Asa am si facut si am inceput sa particip la mai multe cursuri. Primul meu curs a fost la Ema Uta , apoi au urmat alte cursuri precum cel al Lorenei Vilcu Cioboata si al Suzanei Petre, care după curs m-a luat sub aripa ei.

De atunci activez în acest domeniu minunat și pot spune ca am creat o legătură frumoasa cu ea, descoperind ca avem multe lucruri în comun.

Lucrând intens cu ea la cursurile de specializare, ea se tot gândea la viitoarea linie de pensule și așa am început sa fuzionam idei.

Nu a mai durat mult și am hotărât împreună ca ar fi mai bine sa ne unim ideile pentru a cerea noua linie de pensule Sublime Brushes.

Astfel ca după luni de Căutare a ideilor perfecte, schite și pensule testate a luat naștere aceasta colecție de pensule.

Au trecut 2 ani de când suntem în strânsă colaborare și pot spune ca a trecut timpul foarte repede, și nici nu îmi imaginam sa nu simt timpul trecut. Dar presupun ca așa e când iei urmezi pâinea sub îndrumarea corecta.

Shopping Cart