Pareri

Buna, sunt o fosta cursanta la acest atelier si as vrea sa spun ca a fost cea mai buna alegere pe care am facuto. Multumesc,Suzana Petre pentru profesionalism si rabdarea cu care lucrezi si pentru tot ce mi-ai impartasit despre arta machiajului ,si pentru trainerul si omul minunat care esti. Ma bucur ca te-am ales sa imi fii trainer! Esti un exemplu si ma bucur ca am intalnit o persoana deosebita ,pasionata de munca ei si implicata in tot ceea ce realizeaza! Felicitari! Am invatat o multime de lucruri interesante si tehnici de machiaj profesional la curs. O scoala de machiaj pe care o RECOMAND cu tot dragul si increderea oricarui doreste sa patrunda in tainele machiajului. Multumesc din suflet Suzana Petre pentru tot!!!
Claudia Florentina
Recomandat multa încredere Suzana Petre. Machiaj profesional cu produse profesionale!
Veronica Furculita
Machiaj super rezistent si profesionalism. Multumesc Suzana Petre. Chiar esti cea mai tare !
Raluca-Daniela Dădălău
Sunt o absolventa a cursurilor atelierului L'Art Sublime, o alegere extraordinara pe care o recomand oricărei persoane pasionate de make-up care vrea sa-si transforme pasiunea in meserie! Atmosfera extraordinara, atenție pentru detalii, gama variata de produse profi, tehnici si informații prețioase! Plus suportul oferit de Suzana si Oana dupa terminarea cursului pentru orice informație sau neclaritate ceea ce cred ca este un lucru extraordinar si o dovada de profesionalism!
Mihaela Marica
Buna,participand la acest curs ,am invatat sa fac foarte multe lucruri de care nici nu credeam ca o sa pot face acele machiaje. Multumesc indrumatoarelor mele, Suzana si Oana care au avut rabdarea necesara sa ma indrume spre tehnicile machiajului. Si le-as putea spune viitoarelor cursante, sa participe cu incredere daca vor sa invete de la niste profesioniste si sa ajunga undeva departe.
Șoavă Adela
Un adevarat profesionist cu standarde ridicate de calitate in produsele folosite cat si de curatenie si siguranta.
Rodica Barbu-David
Super buna !!! O recomand cu mare încredere ! Se ocup in totalitate de fiecare persoana și explica foarte bine ! ❤️❤️ Ma bucur ca am ales-o pe ea !
Sâmbrian Alexandra
O artista nemaiponenita 😘
Micky Micky
Shopping Cart